Επικαιρότητα

Latest

Μήνυμα Μητσοτάκη σε Σκόπια: Για να έρθει κανείς πιο κοντά στην Ευρώπη πρέπει να σέβεται το ευρωπαϊκό κεκτημένο

Εφ' όλης της ύλης συνέντευξη στο podcast «The Rest is Politics» και στους δημοσιογράφους Alastair Campbell και Rory Stewart παραχώρησε ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης μιλώντας για τον αγώνα της Ελλάδας για την ανεξαρτησία της, για τον Ελευθέριο

Περισσότερα

Χρυσοχοΐδης: Να συμμορφωθούν όλοι με τις υποδείξεις της αστυνομίας για την ομαλή διεξαγωγή του Conference League

Για όλα τα θέματα της επικαιρότητας – αστυνομικής και πολιτικής- μίλησε ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης σε συνέντευξή του στο Ρ/Φ ΣΚΑΙ 100,3, σε Βασίλη Χιώτη και Νότη Παπαδόπουλο.

Περισσότερα

Οι απαντήσεις Λαμπρόπουλου για την «ανεπάρκεια» του ΦΟΔΣΑ και την ευρωπαϊκή χρηματοδότηση της ΣΔΙΤ απορριμμάτων

Τις τελευταίες εβδομάδες, το φως της δημοσιότητας είδε ένα έγγραφο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής (δείτε

Περισσότερα

Κορινθία: Σύλληψη 21χρονου για κατοχή σουγιά και μικροποσότητα κάνναβης

Συνελήφθη, χθες (26.5.2024) το απόγευμα, στην Κόρινθο, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Κορινθίας, 21χρονος ημεδαπός, γιατί κατείχε μικροποσότητα κάνναβης και σουγιά, με μήκος λάμας -7- εκατοστά, τα οποία κατασχέθηκαν.

Περισσότερα

Χάθηκαν κλειδιά στην Τρίπολη

Τα κάτωθι κλειδιά βρέθηκαν επί πεζοδρομίου το Σάββατο το μεσημέρι στην οδό Ουάσιγκτον 14 στην Τρίπολη (έξω από το κατάστημα voi and noi).

Τηλέφωνο επικοινωνίας 6973227643.

Τα κλειδιά βρίσκονται στο Α.Τ. Τρίπολης

Περισσότερα

Το «ευχαριστώ» του Αστέρα στον κόσμο του για την στήριξη του στην Γυναικεία ομάδα (vid)

Με ένα όμορφο και ιδιαίτερο βίντεο η ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης έκανε το αφιέρωμα με τις καλύτερες στιγμές από την Γυναικεία ομάδα και την πρώτη χρονιά που έπαιξε στην Α’ Εθνική Κατηγορία.

Περισσότερα

Ευρωεκλογές: Τι ισχύει με τις εκλογικές άδειες

Δημοσιεύθηκε στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως η Υπουργική Απόφαση για τη «Χορήγηση ειδικής άδειας απουσίας με αποδοχές, για την άσκηση του εκλογικού δικαιώματος ενόψει των επικείμενων Ευρωεκλογών της 9ης Ιουνίου 2024».

Περισσότερα

Τεράστια προβλήματα στα νοσοκομεία της Περιφέρειας Πελοποννήσου - «Είμαστε ριγμένοι, δεν έχουμε τριτοβάθμιο νοσοκομείο»

Κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης του Περιφερειακού Συμβουλίου Πελοποννήσου τη Δευτέρα 27 Μαΐου, και με αφορμή επερώτηση της περιφερειακής συμβούλου Λακωνίας Μαργαρίτας Σπυριδάκου σχετικά με την Υγεία και τις ελλείψεις που παρουσιάζει ο τομέας στη

Περισσότερα

O Eρυθρός Σταυρός στον Εορτασμό και τη Λιτάνευση των Πολιούχων της Τρίπολης

Η Τρίπολη με κάθε μεγαλοπρέπεια γιόρτασε τη μνήμη των πολιούχων μας, Αγίων Νεομαρτύρων Δημητρίου και Παύλου. Εθελοντές του Τομέα Υγείας & Κοινωνικής Πρόνοιας του Περιφερειακού Τμήματος Ε.Ε.Σ.

Περισσότερα

Συγχαρητήρια της ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης στον πρωταθλητή Ευρώπης Παναθηναϊκό

Συγχαρητήρια στην ομάδα μπάσκετ του Panathinaikos BC AKTOR για την κατάκτηση της φετινής EuroLeague. Η επιτυχία σας αντανακλά σε ολόκληρο τον ελληνικό αθλητισμό. #asterastripolisfc

 

Περισσότερα

Σκάνδαλο με τα e-mail των αποδήμων: Πρόστιμα 400.000 ευρώ στο Υπ. Εσωτερικών και 40.000 ευρώ στην Ασημακοπούλου

Βαριά πρόστιμα επέβαλε η Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα στο υπουργείο Εσωτερικών και  την ευρωβουλευτή Άννα - Μισέλ Ασημακοπούλου για τη διαρροή των e-mail των αποδήμων.

Περισσότερα

Μιχαηλίδου: Όλοι με οφειλές έως 30.000 ευρώ μπορούν πλέον να λάβουν σύνταξη

«Από σήμερα όλοι οι συμπολίτες μας που έχουν χρέη έως 30.000 ευρώ προς τον e-ΕΦΚΑ θα μπορούν να συνταξιοδοτηθούν», δήλωσε η Υπουργός Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης, Δόμνα Μιχαηλίδου, με αφορμή τη δημοσίευση στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως της Κο

Περισσότερα

ΠεΣυ Πελοποννήσου: Είναι κατάλληλο για χρήση το νερό στην Καλλιρρόη;

Για το νερό της περιοχής της Καλλιρρόης και την ποιότητά του, αν μπορεί να καταναλωθεί, δηλαδή, ως πόσιμο και γενικά αν είναι κατάλληλο για χρήση, κατέθεσε ερώτηση στη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Πελοποννήσου τη Δευτέρα 27 Μαΐου ο επικ

Περισσότερα

«Πάρε θέση»: Ο δήμαρχος Τρίπολης επικοινωνεί live με τους δημότες

Στις 8.00 το βράδυ της Πέμπτης (30/5/2024) θα μιλήσει live ο Δήμαρχος Τρίπολης, κ. Κώστας Τζιούμης, μέσα από το Facebook page του.

Περισσότερα

Σελίδες